AOVPO
Izdelki za dom in osebno rast
Vodnik

Osebni vodnik Potovanje k obilju

Osebna rast

3-letni vodnik vam bo pomagal na poti raziskovanja sebe, svojih misli, dejanj in občutkov. Opazujte, kaj vas na vaši poti ovira ali ustavlja. Čas je, da iz telesa spustite težo negativnih čustev in ponosno zakorakate v obilje.

60,00 €

Podrobneje o izdelku

Pred vami je osebni vodnik Potovanje k obilju, avtorice dr. Rebeke Prislan. S pozitivnimi mislimi in utrinki ter s pomočjo run vam bo pomagal na vašem triletnem potovanju osebne rasti.

 

Osebni vodnik Potovanje k obilju je bil zasnovan za poglabljanje in raziskovanje svojih čustev, samoizražanje in iskanje trenutkov zase, hvaležnosti in ciljev, ki vodijo k čutenju notranjega miru, ljubezni, sreče in zadovoljstva. Čas je, da iz telesa spustite težo čustev žalosti, strahu, jeze, sramu ali gnusa in ponosno zakorakate v obilje.

Potovanje k obilju vključuje dnevne misli, runske simbole in utrinke, prostor za refleksijo utrinkov, dnevnih občutenj, razpoloženja, misli, sanj ali zaznav ter prostor za trenutke zase, hvaležnost in osebne cilje.

Namenjen je 3-letnemu spremljanju osebne rasti, odlaganju bremen, premagovanju lastnih strahov, ovir in predsodkov, da postanete lahkotnejša, mirnejša in boljša verzija sebe. 

Če lahko sprejmete misel, da sami kreirate svoje življenje, potem ste pripravljeni na spremembe ter na Potovanje k obilju.
 

Kako uporabljati osebni vodnik Potovanje k obilju:

 • Dnevna misel: Začnite vsak dan z navdihujočo in očem odpirajočo mislijo na vrhu vsake strani.
 • Runski simbol: Pokazal vam bo smer, da pogledate globje vase in poiščete vzroke za svoje težave, šibkosti in pomanjkljivosti, saj ste samo vi tisti, ki jih lahko odpravite.
 • Povzetek dneva: Razmislite o svojih občutkih, razpoloženju, mislih, sanjah ali zaznavah, ki so vas spremljali čez dan in jih zapišite. Razmislite tudi o spremembah.
 • Trenutek zase: Kaj ste naredili dobrega ali lepega samo zase in v tem neizmerno uživali?
 • Hvaležnost: Za koga ali kaj ste danes hvaležni?
 • Osebni cilj: O čem sanjate? Uresničite svoje sanje.
 • Utrinek in refleksija na utrinek: Kakšne občutke je v vas prebudil utrinek? Kaj lahko naredite, da postanete boljša verzija sebe?
 • Kaj pravi srce: Prisluhnite sebi. Vodnik je vaš zaupnik. Z njim ste lahko pristni in ranljivi. Prepustite se.


Prednosti:

 • Z dnevno mislijo, runskim simbolom in utrinki boste ugotovili, da je osebni vodnik tisti, ki vas bo vodil skozi celotno potovanje občutkov, misli, sanj in zaznav, zaradi katerih boste postali boljša verzija sebe.
 • Uvedite svojo jutranjo ali večerno rutino zapisovanja v vodnik, ki vam vzame le nekaj minut, vi pa boste zato olajšani, zadovoljni in motivirani ter pripravljeni na nove življenjske preizkušnje.
 • Omogoča vam pregled skozi 3 leta, da lahko svoje zapisane besede in stavke primerjate. Opazujte spremembe ali ponavljajoče se vzorce ter tako spremljate in raziskujte svojo osebno rast.
 • Vodnik lahko začnete uporabljati na katerikoli dan v letu. Tri leta vsakodnevnega dela na sebi prinašajo nova spoznanja, zavedanja in spremembe ter olajšanje, hvaležnost, motivacijo, veselje, zadovoljstvo, iskrenost, stabilnost, ljubezen, mir, svobodo, uspeh, modrost in srečo, ki vodijo k obilju.