Masaža obraza

Masaže

Prisluhnite svojemu telesu in se z njim povežite. Privoščite si sprostitev in ravnovesje z refleksno masažo, metamorfno masažo ter masažo obraza.

Začutite sprostitev in ravnovesje celega telesa.

Pomembno je, da smo povezani s svojim telesom, da se ga dobro zavedamo in mu znamo prisluhniti. Masaža je terapija telesa in z njeno pomočjo sprostimo mišice, živčni sistem in um. Izboljša se prekrvavitev in delovanje limfnega sistema ter pospeši se izločanje strupov iz telesa.

Pri refleksni masaži z različnimi tehnikami pritiskamo na refleksne cone na stopalih ali dlaneh. Izzvan refleks in odziv organa oz. organskega sistema spodbudi regeneracijo telesa ali dela telesa. Z refleksno masažo vplivamo tudi na delovanje oddaljenih tkiv, organov in organskih sistemov, čutil, telesnih tekočin in živčevja.

Z refleksno masažo stopal ali dlani po čakrah pa aktiviramo delovanje vseh sedmih čaker. Tako vzpodbudimo pretok energij, ki telesu pomagajo vzpostaviti energijsko ravnovesje.

Več o čakrah si lahko preberete v blogu.

Refleksna masaža stopal

Metamorfna refleksna masažna tehnika vodi k preobrazbi oz. spremembi.

Z masažo refleksnih con hrbtenice na stopalih, dlaneh in glavi se odstranjujejo stari vzorci in težke izkušnje. Pride do sprostitve in samozdravljenje telesa, saj sprostimo staro energijo, ki jo oseba več ne potrebuje. S to masažo oseba vstopi v obdobje pred spočetjem, v čas spočetja, razvoja in rasti v maternici, rojstvo in življenje po rojstvu.

Metamorfna masažna tehnika vodi do sprememb, ki lahko ustvarjajo nove zgodbe.

Metamorfna masaža

Masaža obraza podarja prijetno sprostitev s pozitivnimi učinki na kožo. Aktivira in spodbudi se pretok energije, sproščajo se mišice in ohranja se prožnost kože. Izboljša se limfni in krvni pretok ter se pospeši izločanje toksinov iz obraza.

Vašo kožo bomo razvajali z lastno, kakovostno in naravno kozmetiko Alefi za nego obraza, ki bo poskrbela za svežino in sijoč videz, mehkejšo in bolj napeto kožo.

Več o naravni kozmetiki Alefi lahko preberete tukaj.

Cenik

Refleksna masaža stopal ali dlani
50.00 €

Čas trajanja: 60 minut. Potrebna je predhodna prijava na termin, ki jo lahko opravite tukaj.

Refleksna masaža stopal ali dlani po čakrah
60.00 €

Čas trajanja: 75 minut. Potrebna je predhodna prijava na termin, ki jo lahko opravite tukaj.

Refleksna masaža s slikanjem biopolja in energijsko diagnostiko
100.00 €

Refleksna masaža s celostno energijsko diagnostiko zajema meritev s kamero Bio-Well in razlago rezultatov, pred in po refleksni masaži. Pogledamo nivo energije in porazdelitev biopolja (avre), velikost in položaj čaker, jin in jang meridiane, energijsko zalogo, bioritem ter nivo stresa.

Čas trajanja: 90 minut. Potrebna je predhodna rezervacija termina, ki jo lahko opravite tukaj.

Metamorfna refleksna masaža
80.00 €

Čas trajanja: 90 minut. Potrebna je predhodna prijava na termin, ki jo lahko opravite tukaj.

Masaža obraza
40.00 €

Čas trajanja: 40 minut. Potrebna je predhodna prijava na termin, ki jo lahko opravite tukaj.